Weekmededelingen

Mededelingen week 14


30-3: Zevensprong april
De nieuwe Zevensprong is beschikbaar: 10 pagina's met nieuws en informatie.

30-3: Voorlopig geen Pieckfijn
De hoofdredactie van de Pieckfijn heeft besloten dat er voor de maanden mei en juni geen edities van de Pieckfijn zullen verschijnen. Voorzover mogelijk zal de Zevensprong wel blijven verschijnen.

Eerdere berichten:
28-3: Overleden
Conradus Johannes Olsthoorn. Overleden: 24-3-2020. Uitvaart was op 27-3-2020 in besloten kring wegens Corona / COVID-19.
Eerder overleden:
Theodorus Wilhelmus (Ted) van der Heijde. Overleden: 23-2-2020. Uitvaart was op 28-2-2020 in de Parochiekerk, Nobelstraat 22 in Brielle, o.l.v. Pastoor Smulders.
Gerardus Jacobus (Gé) Lens. Overleden: 17-2-2020 te Oostvoorne. Uitvaart was op 22-2-2019 in de Dorpskerk in Oosvoorne, o.l.v. B. Poortvliet.

27-3: Corona/COVID-19: Vieringen op internet vanuit Spijkenisse
Via deze link kunt u op zondagochtend de viering live beluisteren en bekijken (opent in een nieuw tabblad of venster): H. Mis.

25-3: Corona - COVID-19
Het bisdom heeft aangegeven dat ALLE vieringen t/m 31-5 (Pinksteren) geannuleerd zijn. Dit betekent dat ook de Kruisweg en de vieringen in de Goede Week NIET doorgaan. Er is besloten de kerk gesloten te houden, dus ook geen gelegenheid te bieden voor persoonlijk gebed of een kaarsje opsteken. Zie hiervoor ook brief3 (25-03) van de pastoor. Onze parochie neemt alle adviezen van het bisdom over. Brief1, brief2 en brief3 van de pastoor en brief1 en brief2 van bisschop Van den Hende.

21-3: Vastenmaaltijd 25 maart - COVID-19
Beste bezoekers van de vastenmaaltijd,

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel zullen begrijpen, gaat komende woensdag (25 maart), de vastenmaaltijd niet door. Het corona-virus gooit een hoop voor ons in de soep, maar het belangrijkste is dat iedereen gezond mag blijven. Veel sterkte en kracht voor iedereen gewenst. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. We zien elkaar hopelijk weer gauw.

Namens de Oecumenische werkgroep Brielle. Groetjes Aryanna

10-3: Pieckfijn april
De Pieckfijn van april is beschikbaar via de startpagina.

6-3: Pagina 10Age7 weer actueel
De pagina van de Jongerengroep is aangevuld t/m de foto (en video) pagina over de online Sirkelslag-wedstrijd in februari.

11-1: Vieringen in de Plantage
De vieringen in 2020 zijn op: 9 mei, 15 augustus, 24 oktober

30-12: Foto's Kerstvieringen 24-12-2019
De foto's van de Kerstvieringen zijn te vinden via de Algemene Foto Pagina.

Berichten ouder dan 3 maanden

17-8: Vieringen door Werkgroep Jeugd
De Werkgroep heeft voor het komende seizoen nieuwe datums bekendgemaakt. Zie hun pagina.

Video Kerst-workshop keramiek
Op de Algemene Fotopagina staat een compilatievideo van deze workshop.

Schoenendoos actie Actie4Kids
Wat kan er in een schoenendoos?

Mededeling email
Het is nu ook mogelijk een email te ontvangen als er nieuws is! Om u hiervoor aan te melden kunt u
klikken om u aan te melden en u krijgt een email als er nieuws is. N.B.: de knop werkt op de iPad niet met Safari, wel met Firefox en Opera.

"Vlijt voor barmhartigheid" (aangepast 28-03-2020)
Vlijt voor barmhartigheid" is een initiatief ontstaan in het jaar van barmhartigheid. De groep is nog steeds het hele jaar actief met het breien, haken en naaien van lappendekens, mutsen, wanten, sjaals, etuitjes en tasjes etc. De gemaakte spullen worden gebruikt voor de schoenendoos actie (etuitjes, tasjes, mutsen etc), de grotere spullen afgeleverd bij zendingsprojecten voor o.a. Albanië, Oekraïne, Roemenië. Inmiddels zijn mensen vanuit het hele cluster die hier met veel plezier aan deelnemen. De breisters en haaksters komen iedere 2e donderdag van de maand bijeen in het parochiehuis in Brielle van 10:00 uur tot 11:45. Foto's zijn te zien via de Algemene fotopagina. Mocht u materiaal willen sponsoren voor deze activiteiten, dan kunt u deze inleveren bij de parochiewacht of achterin de kerk.