Vastenactie van 2020; Werken aan je toekomst
De Oecumenische werkgroep Brielle sluit zich dit jaar aan bij de Landelijke Vastenactie.

Thema 2020: Werken aan je toekomst

Een beter leven dankzij goed onderwijs.

De campagne van de vastenactie, staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Met een gedegen opleiding zijn mensen namelijk beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en eventueel een eigen bedrijf op te zetten.

De afgelopen drie jaar volgden al meer dan 4000 mensen een beroepsopleiding met hulp van Vastenactie en kregen meer dan 10.000 jongeren basis- en voortgezet onderwijs. Tijdens de vastenactie-campagne 2020 wil Vastenactie nog veel meer mensen een steuntje in de rug geven om hen te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen, zodat ze voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen en een rol kunnen spelen in hun gemeenschap.

Hoe gaan wij de Vastenactie steunen.
Tijdens de hele vastenperiode, van 26 februari tot en met 12 april, wordt geld opgehaald voor de Vastenactie. Dat gebeurt door middel van collectes, maar ook door andere initiatieven. Zo maken we bijvoorbeeld “vastenspaarpotjes” met de kinderen en er worden, vastenmaaltijden georganiseerd. Noteer de data hiervan alvast in uw agenda, want er staan weer heerlijke soepen op menu.

Woensdag:
04 maart 2020
25 maart 2020
De aanvang van de maaltijd is 17.45 uur en ze wordt gehouden in het parochiehuis aan de Nobelstraat 22. Geef u wel even op als u wilt komen, dan weten we hoeveel soep er gemaakt moet worden.

Dit kan via email: aryanna@herscheid.nl of via de inschrijflijst achter in de kerk. Neemt u tijdens de avond wel uw eigen soepkom en lepel mee alstublieft.
Helaas zijn er maar 2 vasten maaltijden dit jaar. Dat komt omdat 1 april op een woensdag valt, waardoor het niet mogelijk was om 3 data te plannen.

Heeft u zelf ook een leuk initiatief om geld op te halen? Laat het ons dan weten. Dat kan via bovenstaand email adres.
Voor meer informatie over het vastenactie project kunt u kijken op www.vastenactie.nl


Vorige pagina