Mailing, Twitter en facebook
Mailing
In het Brielle-katern van de Pieckfijn staat een “advertentie” voor de Mededeling-mailing. Via de mailing worden mededelingen verspreid die niet te laat komen voor de Zevensprong en Pieckfijn. U moet hierbij denken aan bijv. overlijdens. De berichten van deze mailing hebben een link waarmee u direct door kunt klikken naar het nieuws op de “Mededelingen” pagina van de website. Als u zich nog niet aangemeld heeft voor de “Mededeling” mailing kunt u dat doen door een email met de aanhef “Aanmelding Mededeling email” te sturen aan website@rkkerk-brielle of u meldt zich aan via onze website.
Uiteraard is op de “Mededeling” mailing onze AVG van toepassing en wordt bcc gebruikt voor de verzending.
Heeft u zich aangemeld maar nog geen Mededeling ontvangen?
Controleert u dan uw spambox en maak eventueel een email-filter om emails van website@rkkerk-brielle niet in de spambox te laten komen.

Twitter
Ook Twitter (@rkkerkbrielle) is onderdeel van onze media voor mededelingen. Hoewel het aantal volgers van onze Twitter nog niet zo hoog is, wordt het door de RK Kerk in binnen- en buitenland veel gebruikt. Ook de Paus heeft twitter: @Pontifex. Vaticaans nieuws: @VaticanNews.

facebook
Sinds de opzet van onze facebook pagina (Rkkerk Brielle) is gewijzigd zijn er steeds meer die ons weten te vinden, en niet alleen uit Brielle en niet alleen vanuit de katholieke gemeenschap. Uiteraard zijn wij hier blij mee. Echter, omdat alle nieuws daarop nu automatisch verspreid wordt, zijn “vrienden” niet meer nodig. Vriendschapsverzoeken worden daarom niet meer geaccepteerd. Bestaande vriendschappen blijven uiteraard bestaan!
   
Volgende pagina

Vorige pagina