Laatste nieuws via mailing, Twitter en facebook
In het Brielle-katern van de Pieckfijn staat al sinds een jaar een “advertentie” voor de Mededeling-mailing.
Sinds de opzet van onze facebook pagina (Rkkerk Brielle) is gewijzigd zijn er steeds meer die ons weten te vinden, en niet alleen uit Brielle en niet alleen vanuit de katholieke gemeenschap.
Twitter (@rkkerkbrielle) en de mailing blijven. Hoewel het aantal volgers via Twitter erg laag is ten opzichte van facebook en de “Mededeling” mailing, wordt het door de RK Kerk veel gebruikt. Dus ook wij blijven Twitter gebruiken.
De berichten hebben een link waarmee u direct door kunt klikken naar het nieuws op de “Mededelingen” pagina van de website.
Het emailadres van de website is website@rkkerk-brielle.nl. Dus als u zich nog niet aangemeld heeft voor de “Mededeling” mailing kunt u dat alsnog doen. Dan stuurt u een email met de aanhef “Aanmelding Mededeling email” of u meldt zich aan via onze website www.rkkerkbrielle.nl. Uiteraard is op de “Mededeling” mailing onze AVG van toepassing en wordt bcc gebruikt voor de verzending.
Heeft u zich aangemeld maar nog geen Mededeling ontvangen?
Controleert u dan uw spambox en maak eventueel een email-filter om emails van website@rkkerk-brielle niet in de spambox te laten komen.
   
Volgende pagina

Vorige pagina