10AGE7 is een nieuw seizoen gestart
Op 13 september zijn we begonnen met de 8 jongeren waarmee we vorig jaar eindigden. Helaas was de nieuwe jongere die zich had aangemeld ziek.
Het begin was...chaotisch. Iedereen sprak onderling, de eenheid was net als in een schoolklas enigzins zoek. Totdat we begonnen met een lied: eerst langzaam, daarna een snelle versie. Vervolgens mocht iedereen vertellen hoe de vakantie was geweest en kwam het fotoboek van de laatste Polenactie erbij. Dit werd verteld door 3 jongeren, met verdeelde aandacht onder de rest.
Daarna de aankondiging dat we opnieuw een Kinderwoorddienst mogen verzorgen. Het evangelie werd door een jongere voorgelezen en bleek niet eenvoudig. Een paar moeilijke woorden maar wat betekent het verhaal eigenlijk? En hoe vertel je het de kinderen?
Dan het idee van thema's voor dit jaar: 2 jongeren mochten in totaal 2 thema's uit de map kiezen. Dit was afgelopen seizoen een groot succes met een vervolg-avond per thema.
Ook een herhaling van vorige jaren: de schoenendoos actie van actie4kids: opnieuw 50 schoenendozen voor kinderen, dit keer voor Roemenie.
Tenslotte werd een geheugenspel gespeeld: ik ga op reis en neem mee... Dit bleek lastiger dan verwacht.

Ben jij 12 jaar of ouder en wil je mee komen doen? Altijd al meer van het geloof willen weten dan je tot nu toe weet? Heb je gevoel voor humor, ben je een klein beetje sportief, kun je goed luisteren, vertellen, maar vind je het vooral leuk om met leeftijdsgenoten (12-18 jaar) je vrije avond door te brengen op een zinnige manier. Kom dan vrijdag 13 september om 19:15 uur naar de Nobelstraat 22 in Brielle. Bel 3 x aan en er zal worden opengedaan. En wij heten je dan welkom bij onze groep. CU de 13e. De leiding: Huub, Linda, Johan, Jasper en Bartholde


Vorige pagina