Sixties - Rock & Roll Band
Home Agenda Bandinfo FATE Gallery Audio & Video Links Contact

2019/2020 - Alle rechten voorbehouden © T. Gamelkoorn - Arnhem

U kunt ons boeken via Contact of via Gigstarter

Algemene informatie over FATE.


Alle muzikanten van de groep FATE hebben een uitgebreid muzikaal verleden. Ieder lid van de band heeft jaren lang in verschillende groepen/bands gespeeld.

Het repertoire van de groep FATE  richt zich in het bijzonder op herkenbare muziek uit de jaren 60 en 70 met een hoog meezing-gehalte. Er kan door jong en oud ook op de muziek gedanst worden.


De band speelt instrumentale gitaarmuziek van o.a. The Shadows, The Ventures afgewisseld met zangnummers van Elvis Presley, Cliff Richard, Searchers, The Beatles e.d. om maar een paar namen te noemen, die u ongetwijfeld zult herkennen als u hen hoort spelen. Zij streven naar een repertoire met een hoog meezing-gehalte.

Het unieke van deze groep is de zij twee solo-gitaristen hebben die afwisselend hun solo partijen spelen. Wat zeer verfrissend is.


De optredens zijn avondvullend en bestaan uit maximaal vier uur muziek met daarin een aantal pauzes. De pauzes kunnen worden opgevuld met passende muziek, die door onze geluidsman wordt afgespeeld. De band houdt zeker rekening met de wensen voor wat betreft het geluidsvolume.


De band vindt dat, naast het neerzetten van een goed repertoire, het ook belangrijk is dat alles er omheen goed wordt verzorgd. Wij hebben een eigen P.A. installatie met een eigen man voor de techniek, die er voor zorgt dat het geluid perfect wordt geregeld.


Onze muziek is bijzonder geschikt voor Rock&Roll feestjes, braderieën, festivals, sixties/seventies-avond/middag e.d.