Vakantiehuis Mostek |  www.vakantiehuis-mostek.nl | vakantiehuismostek@gmail.com

Vakantiehuis Mostek

De tuin rond het huis

Wij hebben een heerlijke tuin van ca. 2000m2 op een mooi vlak stuk grond. Er is de hele dag volop zon, maar er zijn ook voldoende heerlijke plekjes om lekker in de schaduw te zitten. De tuin is vrijwel geheel omringd door bomen en struiken waardoor u veel privacy heeft.  Je kunt er heerlijk ontspannen en avonds genieten van een oorverdovende stilte.  En, als de lucht helder is, kunt u nachts  duizenden sterren zien omdat de omgeving van Zadni Mostek nog nauwelijks is vervuild door kunstmatig licht.


In de tuin staan verschillende appel, kersen en pruimenbomen die in bepaalde periodes van het jaar heerlijk fruit geven. Ook zijn er meerdere struiken met aalbessen. Onze gasten mogen uiteraard het fruit plukken  tijdens hun vakantie.


De tuin is omheind  zodat het voor kleine kinderen veilig is om lekker rond te struinen. Er staat een grote trampoline in de tuin die, let wel, geheel op EIGEN RISICO, gebruikt mag worden. In de tuin is voldoende plek om te voetballen, badmintonnen etc.


Er is een groot terras van ca.100m2 rondom het huis en in de schuur vind u tuintafel met stoelen en een grote parasol. Door de hele tuin staan meerdere bankjes om op te zitten.


Achter in de tuin vind u de vuurplaats. Deze wordt aangegeven met een ring van stenen. Het is heerlijk om hier avonds een klein kampvuurtje te maken en te genieten van gepofte aardappelen of marshmallows op een stokje.

Heerlijk!