WYSIWYG Web Builder
Uw Partner voor uw administratie en belastingzaken
voor Purmerend en omstreken
Administratieve en financiŽle vraagstukken leveren bij veel bedrijven en personen te vaak onzekerhedenen onduidelijkheden op. Juist U, die niet dagelijks bezig is (of bezig wil zijn) met deze zaken, heeftbehoefte aan een betrouwbare en geloofwaardige partij, die U overzicht en duidelijkheid geeft die U wenst.
De persoonlijke betrokkenheid van Sarem Administraties bij uw onderneming en veelal ook uw persoonlijke (financiŽle) situatie vormt de basis voor een goede en optimale samenwerking. Wij onderscheiden ons ten opzichte van de grotere landelijk werkende administratiekantoren door een echt persoonlijke benadering.

Sarem Administraties verzorgt uw gehele administratie, maar U kunt desgewenst ook een deel van uw administratie aan ons uitbesteden. Door periodiek de administratie bij te werken, zijn wij in staat U als ondernemer adequaat te adviseren en te begeleiden.

Het is mogelijk om zowel tegen uurtarief of tegen een vast jaarbedrag onze werkzaamheden uit te voeren.
Koepelkerk, Purmerend
Tramplein, Purmerend
Interesse ? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Sarem Administraties is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel NoordWest Holland onder nummer 56813422. Onze Algemene Voorwaarden zijn aldaar gedeponeerd.