FRANSE LES
   

Altijd al "een aardig woordje Frans" willen spreken, de weggezakte kennis weer ophalen of extra lessen volgen om goed voorbereid te zijn op proefwerken en examens? Dan bent u bij Frans055 aan het juiste adres. Vertaler in opleiding geeft cursussen en bijlessen op verschillende niveaus. Tijdens de eerste gratis kennismakingsles gaan we een programma op maat maken.

 

  DOCENT
   

Ik ben gediplomeerd vertaler Frans en afgestudeerd aan de Hogeschool West-Nederland. De Franse taal en sowieso talen in het algemeen hebben mij altijd aangesproken. Ik ga dan ook vaak op vakantie naar Frankrijk. De Provence spreekt mij het meeste aan.

 

 

WERKWIJZE

   

Na de kennismakingsles gaan we afspraken maken wat uw doel is. Bent u beginner of gevorderde? Wilt u voor uw plezier Frans leren of wilt u een bepaald diploma halen? Hoeveel tijd kunt u aan het Frans besteden? Aan de hand hiervan gaan we een programma op maat maken. Dit alles bespreken we tijdens de gratis kennismakingsles! De lessen kunnen bij mij thuis worden gegeven of ik kan naar u toe komen.

 

   
    (C) 2015 FRANS055