Gods Hand in mijn leven!

God is goed!

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik bij de healingroom in Apeldoorn voor gebed. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en had erg veel teleurstellingen meegemaakt. Daarnaast wilde ik heel graag zwanger worden en dat lukte niet elke keer als ik toch weer ongesteld werd was het een teleurstelling. Mijn man deelde dat verlangen niet en hij vond het wel best zo dat we 2 kinderen hadden.

Ik wilde elke keer dankbaar zijn voor wat ik had maar het verlangen bleef. Ik durfde dat niet bij de healingroom te vertellen (dat ik graag zwanger wilde worden) Bij de healingroom hadden ze voor mij gebeden en God zei tegen mij dat ik hem meer moest zoeken en meer tijd met hem door moest brengen en ook wilde Hij mij het verlangen van mijn hart geven en een paar maanden later was ik zwanger geraakt en nu wordt onze zoon alweer bijna 1 jaar. God is goed!

Wij zijn ook voor mijn man naar de healingroom geweest ongeveer 2 jaar geleden omdat hij werkloos was geworden en hij was al ongeveer 5 maanden thuis en er erg veel mee bezig heel erg bezorgd en de hele dag op de computer op zoek naar werk. Hij had geen tijd meer voor andere dingen. Bij de healingroom hebben ze voor hem gebeden en na een paar weken had hij werk gekregen en het was een baan die precies bij hem paste en nog beter dan de baan die hij hiervoor had gehad niemand anders had zoiets kunnen bedenken behalve God want die weet precies wat we nodig hebben!

>>