Engelenmeditatie & affirmatie

De maand december is ťťn van de spiritueelste maanden van het jaar. Het is een periode van geestelijke bezinning. Om tot een zo goed mogelijke spirituele (geestelijke) ontplooiing te komen kunnen we in onze groei een beroep doen op de engelen. Wie hiervan gebruik wil maken ontvangt de absolute kracht om persoonlijke problematiek te overstijgen en geestelijke verlichting aan je eigen leven en dat van anderen toe te voegen. Helende, positieve gedachten gaan de buurt waar je woont en je omgeving in en helpen iedereen die op een hoger niveau probeert te komen.

Stel je voor dat je boven de aarde zit, en dat een groot deel van de mensheid aan wereldse zaken denkt of zich verliest in lagere gedachten. Hoe hoger je gaat, des te meer mensen kun je met je fijnere en hogere gedachten bereiken. Mensen die op gaan in hun dagelijkse leven en naar antwoorden zoeken voor hun problemen, kunnen de helende energie die jij uitzendt, gebruiken. De mensheid is aan het transformeren. We staan op een kruispunt ; in de ene richting liggen vrede en overvloed, in de andere conflict en schaarste. Het is tijd je op ieder moment bewust te zijn van je persoonlijke gedachten. Iedere keer als je iets haat, iedere keer als je kwaad bent op jezelf, iedere keer als je jezelf naar beneden haalt of jezelf afkeurt, draag je bij aan de planetaire keuze voor schaarste. Iedere keer als je jezelf toestaat meer te hebben, je goed te voelen of van iets te houden, draag je bij aan het planetaire pad van overvloed.

Om stabiliteit de creŽren is het een vereiste dat je een grote dosis eigenwaarde dient te hebben. Doordat je je bewust bent van de waarde van je leven kom je uiteindelijk uit bij een stabiel karakter. Als je houdt van je lichaam en van alle positieve facetten die zich aandienen gedurende je leven, krijg je steeds meer inzicht in de kosmische verbanden, waarvan jij in dat geval het middelpunt bent. Jij bent degene die het verloop van je leven bepaalt door de keuze van je gedachten. Iedere gedachte die je uitzendt, creŽert gebeurtenissen in je omgeving, trekt mensen  of situaties naar je toe. Zelfs meer dan dat, iedere gedachte die je uitzendt creŽert de transformatie van de aarde. Je hebt wellicht niet het gevoel dat ťťn persoon zo veel effect kan hebben op de totale energie van de aarde en toch kan ťťn hoge , helende gedachte 10.000 of meer negatieve gedachten uitwissen. Hoe hoger de positieve of helende gedachte, des te meer lagere worden uitgewist. Je helpt niet alleen jezelf als je je gedachten naar een hoger niveau brengt, maar ook iedereen om je heen.

Stabiel zijn wil onder andere zeggen dat je jezelf een doel stelt. Dat doel staat in jouw geval vast. Bij je geboorte, of liever gezegd, de tijd daarvoor in de spirituele wereld, komt er een moment dat de Ďnoodzaakí gevoeld wordt, om weer enige lessen te gaan nemen op de school die Aarde heet. De lessen houden in dat je in ht kader van jouw evolutieproces, specifiek een aantal Goddelijke deigden dient te leren en dient toe te passen. Als je goed luistert naar je innerlijke stem, dan komen er een aantal oergevoelens boven. Dit noemt men het innerlijk weten en het innerlijk voelen. Je wordt je zodoende bewust van je opdracht in dit leven.

Door hier gevolg aan te geven schep je een stabiliteit. Weten wat je wilt en er vervolgens naar handelen. Volharden en doorzetten om dat doel goed te volbrengen. Stabiele mensen zijn doorgaans persoonlijkheden omdat ze uitstralen wat hun positieve beweegredenen zijn voor iets. Stabiele persoonlijkheden zijn duidelijk en geven hun grenzen aan en respecteren de grenzen van anderen. Daarom hebben ze ook vaak aanzien en weliswaar op een natuurlijke manier. Dit is niet gecreŽerd via een met geld verworven machtspositie. Stabiliteit helpt je enorm om je lessen met goed gevolg af te maken. Houd van jezelf en wees je bewust van alle talenten en mogelijkheden die je als mens hebt meegekregen. Stabiliteit in je werk en in al je relaties schept kracht met daaraan verbonden kwaliteiten.

De liefde speelt een belangrijke rol, wat betreft stabiliteit. Echte liefde is steeds weer grenzen verleggen. En dat is ook belangrijk. Er moet in je stabiliteit ook beweging zitten. Stabiel zijn is absoluut geen vastgeroest patroon, integendeel! Bij het aanroepen van een engel is het bevorderlijk een sfeer van rust en stilte te creŽren door rustgevende wierook te branden en een kaars aan te steken als symbool van geestelijke verlichting. Alvorens u een kaars aansteekt, een neutrale kleur is wit, kunt u deze zalven, insmeren, met een lekker geurende olie. Voor engelenaanroep is de meest geschikte olie Sandelhout, Amandelolie of BenzoŽ. Houdt de kaars in uw handen en concentreer u op het doel waarvoor u de kaars gaat gebruiken bijv. stabiliteit met de kracht van de engel AmanaŽl. Om stabiliteit te verkrijgen kan een doeltreffende meditatie met de engel AmanaŽl worden gedaan. AmanaŽl is dus de engel van stabiliteit. Als u pen en papier bij de hand heeft dan volgt nu een meditatietekst die u kunt noteren.

MEDITATIE VOOR AMANAňL

 Ik roep u nu aan, AmanaŽl (3x) AmanaŽl, wees nu bij mij.

Ik verzoek u beleefd, AmanaŽl, om de Goddelijke Straal van stabiliteit over mij te laten schijnen. Ik zend nu licht, liefde en kracht naar mijn eigenwaarde, waardoor mijn stabiliteit gestalte krijgt. Ik weet wat ik wil en ik voer uit, wat ik dien te doen. Ik ben me bewust van mijn levensopdracht. Alle lessen en opdrachten word ik mij bewust via mijn innerlijk weten en voelen. Al mijn levenslessen benader ik positief, waardoor ik een stabiel persoon ben. Ik straal een stabiele energie uit. AmanaŽl, wees mijn vriend. Ik dank u voor alle hulp en steun. Alles is goed in mijn leven.

AFFIRMATIE: Ik zend nu licht, liefde en kracht naar mijn stabiliteit.

 Lees deze meditatietekst en affirmatie gedurende 3 tot 7 dagen Ė 1 of 2x per dag rustig en geconcentreerd hardop. U zult de energie van stabiliteit ervaren.

 Deze meditatie- en affirmatietekst kunt u standaard gebruiken voor meditaties met andere engelen. Inplaats van Ďstabiliteití gebruikt u de kracht die van de aangeroepen helpende engel uitgaat. Dan volgen nu een aantal engelen en hun kracht die u eventueel kunt aanroepen:

RafaŽl Ė goddelijke stralen van genezing, energie en kennis

MichaŽl Ė goddelijke stralen van kracht, bescherming en waarheid

SadkiŽl Ė goddelijke stralen van overvloed, wijsheid en succes

CamaŽl Ė goddelijke stralen van vergeving - vergevensgezindheid

Itqal Ė goddelijke stralen voor harmonie en vrede

Haamiah Ė stralen van spirituele kennis en groei

AchaÔa Ė goddelijk stralen van geduld

Dan kunt u ook nog een meditatie doen voor wijsheid en geloof met Pistis Sophia, de aardmoeder. De engel Pistis Sophia is eeuwenlang vergeleken met de bijbelse Eva en de maagd Maria, de Egyptische Isis, de goddelijke moeder uit het boeddhisme Kwan-Yin, en vanuit het Joodse kabbalisme; de Shekinah.

Pistis Sophia is de engel die luistert naar de kreten van de wereld. Pistis Sophia kan u leiden als u wijsheid zoekt, zij kan u troosten en u helpen ongunstige omstandigheden te overwinnen.  

     

All content © 2000 - 2007 Lichtdrager creations.
All other copyrights belong to their respective holders.