15 april 2008

NEC - Blauw Wit 3

september 2009

Memorabel

 

En zo zijn we bijna een half jaar verder. Op sportgebied is er veel gebeurd. PSV is opnieuw voetbalkampioen van Nederland geworden (op de laatste speeldag 0-1 tegen Vitesse, doelpunt Lazovic) en  NEC gaat Europa in. Nadal won met overmacht Roland Garros en later ook nog Wimbledon in een adembenemende vijfsetter tegen Federer en Sastre veroverde de gele Tourtrui. Een flink aantal Nederlandse vrouwen won Olympisch goud, terwijl dat slechts één Nederlander lukte: een kale stotteraar die erg hard in troebel water kan zwemmen. En ons Oranje speelde twee fascinerende wedstrijden op het EK, versloeg met een B-team Roemenië en liet zich door Hiddinks Rusland in de luren leggen. Gelukkig had Gary Lineker dit keer ongelijk ("Voetbal is een leuk spel waarin 22 mensen elkaar 90 minuten lang een bal toespelen. Na afloop heeft het Duitse team altijd gewonnen.") en werd Spanje Europees kampioen.

 

Ook op persoonlijk vlak vooral blijde ontwikkelingen. Casper en Berdien hebben een zoon geadopteerd, Gerard heeft een succesvolle ablatie ondergaan, Paul heeft weer een boek geschreven (Romeins Nijmegen), Jeroen maakt een film, om nog maar te zwijgen van verjaardagen, vakanties en jubilea.

 

Dit allemaal sinds de geweldige 11-3 overwinning van NEC 1 in de laatste competitiewedsrijd. Een memorabele pot met 7 goals van Patrick en de redelijk gezonde rentree van Wim en Gerard, die allebei net niet het genoegen smaakten dit met een doelpunt op te luisteren. Verder ook minder bijzondere feiten: Jan was geblesseerd afwezig, 3 wissels is teveel, Sjoerd hield de nul niet en Paul en Gerard bleven als laatsten filosoferen in Trianon. Gelukkig ontstond daarna een hilarische mailwisseling tussen de spelers en virtuele ex-spelers, waaruit een greep:

 

wat was ook alweer het veld-mailadres van Jan?

en ik heb mailadres van Bas: basvandewaps@hetkomtvanpas.nl

 

Volgens mij was dat: Jan@veldvoetbal.wolmail.com

 

Probeer zelf ook te denken Pat. Je bent een gezonde hollandse knaap, en kunt best een vraag/mededeling verzinnen voor Jan@veldvoetbal.wolmail.com

 

Ik weet niet wie dit soort valse berichten de wereld in heeft geholpen, maar zowel rene@yahoo.nl als renefluitman@yahoo.nl geeft een foutmelding.

Ciao

Paul

 

 

Gerard