13 maart 2007

NEC - SPERO

Vacature

Voor de versterking van recreatiefutsalteam NEC 1, KNVB-futsalcompetitie, klasse 3A, zoeken wij op korte termijn een

creatieve voetbalduizendpoot

Taken:

- Goed verdedigen.

- Vrijlopen en de bal vragen.

- Scoren.

- Drinken na afloop.

Functie-eisen:

- Leeftijd tussen 35 en 40 jaar.

- Linksbenig en/of rechtsbenig.

- Zowel verdedigende capaciteiten als scorend vermogen.

- Een onverwoestbare conditie.

- Geen muziekles, reiki of werk op voetbalavonden.

- Kinderen geen bezwaar, maar dan wel met een goede oppas.

- Geen zwakke knieholtes.

- Aantoonbare ervaring met uitgaan.

- Vaardigheid met het ontwerpen van een website is een pre.

Profiel:

Je bent een creatieve voetbalduizendpoot die het als een uitdaging ziet om de neerwaartse spiraal van NEC 1 om te buigen. Je bent fanatiek, maar niet ten koste van alles. Je bent in staat om een verliespartij na een half uur weer te vergeten. Op het veld laat je geen tegenstanders achter je rug vandaan glippen, zoals tijdens onze wedstrijd tegen Spero. Je verdedigt beter dan Paul en Wim in die wedstrijd en gaat al helemaal niet pingelen voor je eigen doel. Een pass geven doe je strak en zuiver. Je laat je niet afschrikken en opjagen door fanatieke tegenstanders. Je hebt zo'n enorme conditie dat je voortdurend vrijloopt, zodat er ruimte komt om te combineren en het spel van NEC minder statisch wordt. Je scoort makkelijk, zowel via afstandschoten, solo's als gloedvolle combinaties. Je bent dus eigenlijk een mix van Jeroen, Casper, Patrick, Erik en Wim, althans hoe ze vorig jaar nog speelden. Door jouw inbreng hoeft NEC nooit meer met 7-3 te verliezen tegen gelijkwaardige tegenstanders zoals Spero.

Ook tijdens de derde helft doe je goed mee. Je bent bedreven in ouwehoeren en deinst ook niet terug voor een discussie over het leven buiten het voetbal. Je kunt met even groot gemak praten met Patrick over jeugdsentiment van Kiss, met Erik over Dick 'Appie Happie' Bruynesteyn, met Casper over de Stabat Mater van Pergolesi, met Jeroen over filmambities, met Gerard over een betere wereld, met Sjoerd over homo's, met Jan over het WK van 1974 en met Paul over keizer Marcus Aurelius. Je bent gek op borrelnootjes en neemt het woord 'letste' niet te letterlijk.

En, last but not least, je schrijft weergaloze voetbalverslagen.

Wij bieden:

- Een zinvolle levensbesteding.

- Uitstekende tertiaire arbeidsvoorwaarden.

- Eeuwige roem.

- Een prachtig NEC-shirt om aan te doen.

- Fijne collega's.

- Veel drank (wel zelf betalen).

- Portret & foto in het volgende gedenkboek van NEC.

- Een uitstekende afvloeiingsregeling: afscheidswedstrijd en gebundelde wedstrijdverslagen.

Het dienstverband gaat per direct in en is voor onbepaalde tijd.

Reageren?

Kom een keer kijken in de OC Huisvrouwhal, of beter nog: ga op een dinsdag- of vrijdagavond naar Trianon en vraag aan de barman of bardame waar NEC zit. Herkenbaar aan de Koninckjes op tafel waar minstens één Paulaner bovenuit steekt.