13 januari 2006

NEC - AWC

Stoppen?

Soms weet je wanneer je moet stoppen. Daar weet PaulO alles van. Nu René ook van dat soort kriebels krijgt, krijg ik het benauwd. Wéér een afscheidswedstrijd. Doe ons dat niet aan! Het stoppen moet ook een keer stoppen. Iedereen die bij ons komt voetballen, krijgt voortaan een stopverbod.

Sjoerd weet in ieder geval van geen stoppen, want hij heeft Regien weer zwanger gemaakt. Goed zo. Ché krijgt een broertje (Miné) of een zusje (Zus). Nog humor ook, die Sjoerd. Patrick doet het op de ranglijst wat slechter, want hij stopt bij de KNVB. Daar staat tegenover dat hij in de zaal niet af te stoppen was. Ouderwets gevaarlijk en eindelijk hersteld van die verdraaide knie. Vier van de vijf doelpunten gemaakt. Door Sjoerd na afloop uitgeroepen tot man of the match. Toch mooi een mandarijn mee verdiend.

Jeroen lijkt ook weer op niveau. Fraaie goal vanaf de aftrap. Niet stoppen, Jeroen! We vinden je leuk en we hebben je nodig! Paul is ook hersteld, maar nog niet helemaal de oude. Dwaas hakje in eigen doelgebied, prompt een tegengoal. Gerard oogde wat vermoeid, Erik speelde als back in dienst van het team, Casper had pech met de afronding. We kregen meer kansen dan onze tegenstanders, maar na afloop had iedereen vrede met de 5-5. Ongeslagen dit jaar, daar kun je mee thuiskomen. Stoppen? Welnee, doorgaan!

Alleen Jan mag stoppen. Niet met voetbal, maar met ziek zijn.