14 januari 2003

Nec - UniXvv  3-5

 

Alhoewel we een ijzeren gordijn voor de goal hadden hangen werden we afgetroefd door enkele studenten, die al zo lang hetzelfde team vormen, dat ik me afvraag of de boel hier links en rechts niet geflest wordt. Dat is toch niet meer van deze tijd, zo lang studeren? Vroeger, ja vroeger, toen had je hier en daar nog wel eens een 12 en een half jarig studiefeest. En ik weet iemand rondlopen in Nijmegen met 17 ! (zeventien) jaargangen aan psychologie-pasjes op zak! Waarvoor hulde!

 

Wij hebben ons na de studie toegelegd op andere dingen. Zo is Kasper, ook wel Casper genoemd, als het zo uitkomt, gaan paardrijden. Hierdoor liep hij wat moeilijk vanavond. (Kasper dan, over het paard durf ik niets te zeggen). De komende weken raad ik de tegenstander aan Cowboy Kasper te poorten. Bij deze Would Be Ankie van Grunsven moet zelfs voor de grootste klungel binnenkort een 'Panna' mogelijk zijn.

 

Sjoerd is na de studie een nieuwe kledinglijn begonnen: Soeteman Kieperskledij. Hij heeft de keepersoutfit zelf ontworpen, afgaande op zijn eigen anatomie. Dit leidde tot het op de markt brengen van twee linkse keepershandschoenen (voor 1 euro in de ramsj bij V&D).

 

Mede door al deze nevenactiviteiten kunnen we het kampioenschap vergeten.

 

Helaas kunnen we de beker kunnen nog wel pakken, wat ons een hoop poen kan kosten. We zouden de eerste ploeg in Europa kunnen zijn waarvoor succes een financiele ramp is, ipv een financiele opsteker. Uitkijken dus.

 

Scoreverloop: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5. of anders, dat kan ook.