7 oktober 2002

Pamar - NEC 5-13

Teamgenoten,

Op speciaal verzoek van onze betrouwbare doelman (hij heeft altijd hetzelfde kapsel) nog even een impressie van ons bezoek aan Arnhem voor de confrontatie met Pamar. De naam van de club deed een Indisch of Moluks team vermoeden, maar onze tegenstanders waren vrijwel allen linkspotige Hollandse jongens, die geselecteerd leken op hard en naast schieten. Ongelukkig kwamen we nog wel op een 0-1 achterstand, maar na de gelijkmaker van ondergetekende stoomden we ongehinderd door naar een 6-2 ruststand. Met vaak oogstrelend voetbal en een opvallend gebrek aan egoisme scoorden we aan de lopende band, waarbij de twee assist van Sjoerd niet onvermeld mogen blijven. Casper (3), Patrick (4) en Erik (4), die ook nog tussendoor het wedstrijdformulier invulde verdeelden de treffers zo eerlijk mogelijk, waarna Jan met behulp van een verdediger de 5-13 eindstand vastlegde.

Na de 2-8 van ons vorig verblijf op Valkenhuizen lijkt het me zinvol om voortaan vooraf de kracht van de tegenstander in te schatten en bij vermoed gebrek aan tegenstand (bijv. niet in linkerrijtje) niet aan een volgend Arnhems avontuur te beginnen. De benzine is duur genoeg en zo is er voor die jongens ook niet veel aan.

Zullen we de zaal uit piŽteit voortaan Prins Claushal noemen?