NEC - SCE  2-5

 

De uitslag doet een nederlaag vermoeden en dat was dan ook zo.

Maar zelden zal een team conditioneel zoveel sterker geweest zijn als NEC afgelopen vrijdag tegen SCE. We hadden nog wel 3 wedstrijden kunnen spelen. Niemand wilde wisselen, zelfs Jan Franssen niet, die toch de gehele week (school)ziek was geweest. Toen we met 2-1 voorkwamen gingen we er echter met de pet naar gooien. Gallery-play en dat soort dingen. Balletje hooghouden, poorten, balletje in de nek. Maar toen Sjoerd dat probeerde was het rap 2-2.

Daarna hadden we wat onenigheid in het veld. Over meeverdedigen weer. Gaap.

 

De opkomst was deze keer verrassend hoog. 6 man. Dat is er zelfs een te veel. Natuurlijk vind iedereen het elke week een eer om met NEC te mogen voetballen. Degenen die er niet waren hadden dan ook een zeer plausibele reden om niet op het appel te verschijnen. Casper moest naar de verjaardag van de peettante van z'n achternicht, en Andre moest nog toiletpapier gaan halen. Bas zit in de ziekenboeg, en Pim van Zoest…ja , waar die zit weet niemand. Die zal wel weer ergens een huis aan het leeghalen zijn. Gerard tenslotte kan het hoge niveau niet aan en haalt nu reeds allerlei smoezen uit de kast om niet te komen opdagen. (deze keer belde hij af met het verhaal dat hij zeefdrukcursus had! Het idee alleen al!! Zeefdrukken!! Godsamme nog aan toe zeg. Homo!).

 

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken, SCE pakte drie punten, met de tong op de schoenen, dat dan weer wel. De jeugd van tegenwoordig, zuipen, roken, pilletjes slikken. Dan krijg je dat. Wij daarentegen zijn hardlopend terug naar de Cantine gegaan. Alwaar we snel weer wegholden omdat er cultuur op het programma stond: Spaanse Avond. Ze hadden binnen stierenvechten, live. Toen zijn we maar een sapje gaan drinken bij Oost.

Maar op het eind van de avond kon ik Oost echt niet meer van West onderscheiden.

Toen ben ik maar met de Noorderzon vertrokken.

Oost West, Thuis Best.

 

Jeel

 

Ps er is een vacature vrij voor elftalleider. Schijnt een dankbaar baantje te zijn, en de verdiensten zijn goed. Relaxed persoon gevraagd.

 

Sjoerd, 27-11 en 11-12 ben ik er niet. Ben ik nog op tijd met afzeggen?

27-11: filateliebeurs in Lutjebroek.

11-12: open klei-avond