Wie ben ik

  Mag ik mij even voorstellen: ik ben Ricky Janssen.

  Van kinds af aan ben ik altijd gefascineerd geweest door het maken   van dingen. Wat mijn ogen zien, willen mijn handen maken. Mijn hele   leven heeft dit zich op de een of andere manier gemanifesteerd. .
  Deze fascinatie heb ik op vele fronten kunnen inzetten.
  Dit gebeurde zowel in mijn werk als privé.
  In mijn centrum Creatiqi verzorg ik workshops voor verschillende   groepen mensen. Van kinderen tot volwassenen, ze kunnen allemaal  bij   mij terecht voor het volgen van een workshop.
  Ik ben er van overtuigd dat iedereen creatief is. Creativiteit heeft   met goed kunnen tekenen niets te maken, maar iets wat iedereen van   nature in zich heeft. In mijn workshops wordt de fantasie   geprikkeld,   je kunt je er helemaal in uiten, je verbeelding laten spreken, kortom een   prachtige eigen creatie maken.
Zo ondersteun ik mensen om hun creativiteit te ontplooien en hun eigen weg hierin te ontdekken

Een dag of middag vertoeven in mijn centrum is als een dagje uit, samen met anderen gezellig bezig zijn met inspirerende en prachtige materialen. Mijn ervaring is dat de deelnemers trots, soms verbaasd, maar altijd enthousiast naar huis gaan, met een goed gevoel dat ze iets heel unieks gemaakt hebben!