Genealogische homepage van
Als ik had geweten dat een onderzoek naar mijn voorouders zo interes- sant en intrigerend zou zijn, dan had ik hiermee niet tot mijn pensioen gewacht.
Het contact met nazaten van een familielid uit de 17e of latere eeuw is altijd verrassend, vooral als deze zich met energie en eerder dan ik op de genealogie van de Bosmanfamilie c.a. hebben geworpen. Veel dank ben ik in dit verband verschuldigd aan Frans van Agthoven, die mij in de geheimen van de genealogie heeft ingewijd. Van diens naspeuringen, met name als het gaat om gegevens uit de 18e en vroegere eeuwen mag ik de resultaten op deze site publiceren. Hulp bij het vervaardigen van deze site heb ik verder gekre-gen van mijn vrienden Martin de Fluiter en Henk van der Spek, beiden zeer gedreven en bedreven genealogen met indrukwekkende sites.
       Johannes Pieter (Jos) Bosman
Deze foto is genomen in 1950 ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijksfeest van mijn opa Johannes Bosman en oma Grietje Nooteboom.
Op de foto staan op de bovenste rij van links naar rechts:
Gre Salet-Bosman, Alice Bosman, Truus Bosman, Maarten Bosman
Op de onderste rij van links naar rechts: Jos Bosman, Tineke Bosman,Bram Bosman, Elly Bosman, opa en oma Bosman, Peter Bosman, Ton Bosman-Kwaadgras en Hans Bosman. Foto's van mijn toen zieke moeder en van mijn oom Herman Salet staan links op de piano.
Wanneer u benieuwd bent naar de personen over wie ik gegevens heb verzameld, klikt u dan op een van onderstaande knoppen.
De kwartierstaat is van mijn zoon Diederick. Het parenteel geeft alle afstammelingen van de oudste mij bekende Bosman in mijn lijn.
Voor aanvullingen houd ik me aanbevolen. Klik hiervoor op reacties om mijn e-mailadres te zien.
V.l.n.r. Perry Recker
Marry Luken-Sluis
Jos Bosman