SBK - Sportvereniging Bep Kneppers

Verenigingsgebouw 'De Palm', Palmstraat 34, Amsterdam

Home Wedstrijdboksers Historie SBK Foto's Contact Gastenboek


Lopen in het Westerpark zomer 2013Vanaf donderdag 4 juli: wekelijks hardlopen in het Westerpark. Ook deze zomer kun je weer hardlopen met SBK. In juli en augustus ligt de reguliere training stil. Maar dat wil niet zeggen dat we niets doen! Om je conditie op peil te houden of juist te verbeteren kan je in juli en augustus iedere donderdag meedoen aan de looptraining.

We starten om 19.30 uur bij de club (Palmstraat 34, zie ook routebeschrijving ). Let op, de deur gaat om 19.15 uur open (dan kun je je spullen neerzetten) en om 19.30 uur vertrekken we. We lopen met z'n allen in een rustig tempo naar het Westerpark.

Vanaf daar loopt iedereen in zijn of haar tempo het rondje (ongeveer 5 km). Bij de ingang van het park wachten we op elkaar en dan gaan we gezamenlijk weer terug naar de club, waar we nog een half uur oefeningen (kracht, lenigheid, rek en strek) doen.

Deze training is voor iedereen, ook voor niet-leden en kost 50 cent per keer. Je hoeft geen bepaald conditieniveau te hebben om mee te doen.

Voor meer info kun je mailen met SBK / Henk Sleijfer


2013 Sportvereniging Bep Kneppers, alle rechten voorbehouden.
De SBK Website is het laatst bijgewerkt op 30 juni 2013.