Hans en Lisette's Reisverhalen


GoogleAangepast zoeken

Menu
Welkom

Hartelijk welkom op onze website. De afgelopen jaren hebben we een aantal verschillende landen bezocht tijdens onze vakantie. Hier hebben we een hele hoop leuke ervaringen opgedaan.

Op deze website willen we onze ervaringen met jullie delen. Mochten jullie van vergelijkbare vakanties houden, dan kan je hier alvast sfeerproeven, of wat praktische tips opdoen.

We houden over het algemeen van redelijk actieve vakanties, waarbij het er vooral om draait te genieten van de natuur. Meestal houden we ervan om dit te voet te doen, omdat je dan de meeste tijd hebt alles in je op te nemen.

Hoewel we, vooral in de verre vakanties, toch echt ook wel wat proberen mee te pikken van de lokale cultuur. Maar uitgebreide verslagen van alle culturele aandachtspunten van een stad zult u niet tegen komen.

De afgelopen jaren zijn we onder andere op vakantie geweest naar de volgende bestemmingen: Het kost nog wat tijd om alles online te zetten. Vandaar dat nog lang niet alle vakanties al helemaal uitgewerkt zijn. Op dit moment staat alleen een reisverhaal met alle foto's van onze vakantie in Schotland online.

Links


Gite La ChouetteVakantie reviews:

Stel zelf uw reis samen: