Home

Participatiewet

HRM/P&O

Ziekteverzuim

Juridisch

Coaching

 

SpecialisatieAan deze pagina wordt gewerkt.

 

 

Om arbeidsontwikkeling vorm te geven en te meten, beschikt de SW-sector en re-integratiebranche over een lappendeken aan methodieken, instrumenten en aanpakken. De verscheidenheid is zo groot dat velen door de bomen het bos niet meer zien. Men ziet hierbij veel eendagsvlinders.

 

Diagnose, plaatsing, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn voor ons een bekend terrein. Wij hebben kennis van zowel praktische als wetenschappelijk onderbouwde methodes.

 

Ook hebben wij een uitgebreide ervaring met projecten op het gebied van arbeids- en mensontwikkeling, competentiemanagement, beoordelingssystemen, ontwikkeling/implementatie van meetinstrumenten en Persoonlijke Ontwikkel Plannen/IOPís.

 

Graag willen wij u helpen om de juiste werkwijze of methodiek binnen uw organisatie te implementeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoon(06) 40 47 49 85                

                                     

                                                 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Gebruiker\afbeeldingen\Diversen Rommel Te bewerken\BPO mensen plaatjes transparant 2.png 

 

 

 

 

 

 

 

Werkwijze

Contact

Referenties

► Specialisatie

 

 Copyright © 2009 BP&O.  Alle rechten voorbehouden.