Uitbreidingsmogelijkheden

In combinatie met AirWave NonStop zijn er vele uitbreidingsmogelijkheden

Playlist op uw website, de actuele playlist wordt opgeslagen in de airwavenonstop-database, via bijv. PHP of ASPX kan de playlist op uw website getoond worden. In combinatie met het actueel draaiende nummer krijgt u een meer interactieve website, zie hiervoor ook Radio NOF of Smelne FM
Verzoekjes via het internet, in AirWave NonStop is de mogelijkheid ingebouwd om aanvragen op te slaan die pas gedraaid worden wanneer dit toegestaan is in het format. Via uw website kunnen verzoekjes aangevraagd worden zodat de luisteraar 'invloed' krijgt op de playlist, zie hiervoor ook Radio NOF of Smelne FM
RDS (Radio Data Systeem), in Airwave NonStop hebben is de mogelijkheid om het actueel spelende nummer te exporteren naar een XML bestand welke weer aan een RDS systeem aangeboden wordt, zie bijv. DJ Support. Op deze manier is het mogelijk om de informatie van de track en bijv. de naam van uw radiostation te tonen via radiotoestellen die zijn uitgerust voor RDS.
Andere zenders doorgeven, in Airwave NonStop hebben is de mogelijkheid om andere zenders door te geven via bijv. de Auxillary of Line-in ingang van uw geluidskaart. In de formatplanning kunt u aangeven in welk uur een andere zender doorgegeven moet worden.
Integreren met uw mengtafel, wilt u uw mengtafel integreren met onze software dan is een interface kaart noodzakelijk. Op deze manier kunt u bijv. een faderstart realiseren, zie ook...
VPN (Virtual Private Network), met behulp van VPN (Virtual Private Network) kunt u AirWave NonStop vanuit thuis beheren. Er zijn vele mogelijkheden, zo is er LogMeIn Hamchi maar u kunt ook een vpn verbinding binnen Windows opzetten, lees meer.
Remote Desktop, wilt u vanuit thuis AirWave NonStop beheren ?, dat kan met bijv. Remote deskop. Zo kunt u bijv. snel een format aanpassen, aankondigingen uploaden of tracks invoeren. Zorg wel dat u altijd de optie 'geluid naar lokale PC' niet inschakelt.
Shoutcast / WMA stream, met bijv. Broadwave of Windows Media Encoder is het mogelijk om het geluid van uw radiostation via het internet te laten beluisteren. Op deze manier hebben lusiteraars overal ter wereld de mogelijkheid om op te hoogte te blijven van de lokale ontwikkelingen. Overleg wel met uw internetprovider over de mogelijkheden.