Radioautomatisering

Waarom wilt u uw lokale omroep automatiseren en wat kan AirWave NonStop daarin voor u betekenen ?

Formats
Doordat AirWave NonStop werkt met formats en de muziek selecteert op een aantal duidelijke criteria, ontstaat een betere muziekvariatie. U bent minder afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van programmamakers.

Horizontale programmering
Zoals al gezegd, plant u in AirWave NonStop basis van weekdag en uur. Hierdoor ontstaat een horizontale programmering. U station krijgt hierdoor zijn 'eigen en herkenbare kleur'.

Stations
In AirWave NonStop kunt u op eenvoudige wijze de keur van uw station wijzigen. AirWave NonStop werkt met stations waardoor u aparte programmeringen voor de zomer en de winter kunt maken en natuurlijk ook voor de tijd rond kerst.

Nonstop muziek
Met AirWave NonStop bent u in staat om echt nonstop muziek uit te zenden. Omdat u in AirWave NonStop op basis van weekdag en uur werkt is het niet noodzakelijk dat u bijvoorbeeld wekelijks de muziek samenstelt. Ideaal tijdens de vakanties als veel van uw medewerkers afwezig zijn.

Reclameinkomsten
Het afspelen commercials wordt in AirWave NonStop automatisch geregeld. U bent niet meer afhankelijk van externe klokken of dat de technicus vergeet de commercials af te spelen.

Professioneel
Met AirWave NonStop bent u in staat het ANP nieuws door te geven Dit en een uuropener, showstopper en nieuwsaankondiging maken dat uw uitzendingen zeer professioneel klinken. Als u bijvoorbeeld een in de nachtelijke uurtjes een blok 'dancemuziek' heeft, kunt u ook besluiten voor deze uurtjes het ANP nieuws niet door te geven.

Uitbreidingsmogelijkeden
In combinatie met AirWave NonStop zijn er vele uitbreidingsmogelijkheden (Shoutcast, RDS e.d.), lees meer.