Voorgerechten
Aubergine met fricandeau en mozzarella
Bladerdeegpasteitje met ham
Carpaccio van komkommer met ei
Carpaccio van meloen met rauwe ham
Carpaccio van rosbief
Courgettecarpacio met rookvlees
Courgetteprikkers met Franse kaas
Garnalencocktail met ananas
Garnalensalade met rauwe ham
Gerookte kipfilet met frambozenvinaigrette
Gerookte zalm gevuld met ei en pijnboompitten
Gevulde avocado met gerookte kipfilet
Gevulde champignons
Kalfsrollade met tonijnsaus
Kipsalade op een artisjokbodem
Rolmops van gerookte zalm met makreel
Rosbiefrolletje met Oosterse groenten
Rosbiefrolletjes met pesto en rucolasla
Rundercarpaccio
Serranoham met granaatappelsalade
Serranoham met pistachenoten
Taartjes van zalm en courgette met rucolasla
Tomaten gevuld met gerookte kipfilet
Tonijn met tomatentapenade
Torentje van mozzarella en ham
Zalmcarpaccio met zoete balsamicodressing
Zalm in bladerdeeg met spinazie en botersaus
Zalm met gegrilde courgette
Zalm-komkommerrolletjes met sinaasappelsaus
Zalm-palingsurprise
Zalmtartaar met rucolaolie