Rundercarpaccio
IngrediŽnten voor 4 personen:
4 x 60 gram rundercarpaccio van de slager
250 gram champignons in plakjes
25 gram pijnboompitten
3 eetlepels balsamicoazijn
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 eetlepel Italiaanse kruidenmix
Ĺ zak rucolasla
Perranokaas
Aantal stukjes gedroogde tomaten op olie
Zout en peper
Tijd:
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Klop de azijn met olijfolie en Italiaanse kruiden tot een dressing, voeg het zout en de peper naar smaak toe. Schep de dressing door de champignons. Bak dit mengsel 5 minuten op hoog vuur in een pan bruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bord afkoelen. Drapeer de carpaccio op de borden. Leg in het midden een bergje rucolasla en schep de champignonplakjes op de rucolasla. Sprenkel de overgebleven dressing over de carpaccio. Garneer het geheel met de pijnboompitten, de gedroogde tomaten en de kaas.