Garnalensalade met rauwe ham
IngrediŽnten voor 2 personen
100 gram grote garnalen
50 gram rucolasla
50 gram witte druiven zonder pit
2 plakjes Italiaanse ham
2 zongedroogde tomaten op olie
Ĺ eetlepel balsamicoazijn
Knoflookolijfolie
Basilicumolijfolie
Zout en peper
Materialen:
Koekenpan

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Verdeel de gewassen rucolasla over de borden. Snijd de rauwe ham en de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Halveer de druiven. Roer een dressing van 1 eetlepel knoflookolijfolie, 1 eetlepel basilicumolijfolie, Ĺ eetlepel balsamicoazijn, zout en peper. Meng de dressing door de sla. Leg de druiven, ham en tomaten op de sla. Bak de garnalen maximaal 2 minuten in knoflook en basilicumolijfolie. Serveer ze lauwwarm op de salade.