Rolmops van gerookte zalm met makreel
IngrediŽnten voor 3 personen:
100-150 gram makreelfilet
150-200 gram gerookte zalm (afhankelijk van het aantal plakjes)
Ĺ bosje bosui
2-3 eetlepels peterselie
3 eetlepels magere yoghurt
Peper
Materialen:
Vork, mengkom

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Prak met een vork de makreelfilet fijn. Hak de bosui in kleine stukjes. Meng de yoghurt door de makreelfilet, bosui en de peterselie. Breng dit mengsel op smaak met peper (geen zout, want de makreel is al zout). Verdeel het makreelmengsel over de plakjes zalm en rol de plakjes dicht. Leg op elke bord drie rolmopsen van gerookte zalm. Garneer met een schijfje citroen, komkommerplakjes, sla en bieslook.