Serranoham met granaatappelsalade
IngrediŽnten voor ongeveer 4 personen:
1 sinaasappel
1 granaatappel
12 plakjes serranoham
4 walnoten
Een aantal blaadjes frisťsla
Limoensap
Vloeibare honing
Olijfolie
Zout en cayennepeper
Materiaal:
Kopje

Tijd:
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Sinaasappel dik schillen, partjes tussen de vliezen uitsnijden, sap in kopje opvangen. Meng wat limoensap met een klein beetje honing met olijfolie ( 1 deel op 4 delen olie). Zout en peper erbij en goed doorroeren. Dressing door het sap roeren. Granaatappels halveren en besjes eruit halen. Op vier borden plakjes serranoham uitspreiden. Sinaasappelpartjes, granaatappels en sla eromheen leggen. Dressing over de serranoham sprenkelen. Garneer een gepelde walnoot op de serranoham.