Rosbiefrolletjes met pesto en rucolasla
IngrediŽnten voor 2 personen:
4 plakjes rosbief (vleeswaar)
Ĺ zak roculasla
Ĺ potje groene pesto (of vers)
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
Geraspte oude kaas
Kappertjes
Zout en peper
Materiaal:
Kopje

Tijd:
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Bestrijk de plakjes rosbief dun met pesto. Leg op ieder plakje wat rucolasla, verdeel er na eigen smaak wat kappertjes en kaas over. Rol de plakjes voorzichtig op. Leg wat rucolasla op twee borden en schik de rolletjes erop. Bestrooi de rolletjes met wat zout en peper. Pers de knoflook uit. Doe de olijfolie en de uitgeperste knoflook in een kopje. Meng alles door elkaar. Doe een beetje knoflookdressing over de rosbiefrolletjes en bestrooi de rolletjes nog met een beetje kaas.