Rosbiefrolletje met Oosterse gekruide groenten
IngrediŽnten voor 4 personen:
8 plakken rosbief (vleeswaar)
8 sperziebonen
1 teentje knoflook geperst
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel limoensap
1 theelepel bruine suiker
Ĺ rode paprika in smalle repen
1 bosuitje in stukken gehalveerd
1/3 komkommer, zaadlijsten verwijderd in lange repen
Zout en peper
Tijd:
Marinadetijd: 30 minuten
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Snijd de groenten in repen die net zo breed zijn als de rosbief. Kook de sperziebonen beetgaar. Spoel ze af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Klop de marinade van de knoflook, sojasaus, het limoensap en de bruine suiker. Breng op smaak met zout en peper. Schep de sperziebonen, paprika, bosui en komkommer door de marinade en laat dit mengsel minstens 30 minuten staan. Verdeel de groente in bundeltjes over de plakken rosbief en rol ze op. Serveer ze op een klein bordje en druppel er een beetje marinade naast. Verder stokbrood erbij serveren.