Kalkoenfilet met Gorgonzola en Parmaham
IngrediŽnten voor 2 personen:
2 kalkoenfilets platgeslagen ŗ 150 gram
100 gram spinazie
50 gram walnoten
2 eetlepels Gorgonzola
2 plakken Parmaham
Ĺ sjalotje
Olijfolie
Materialen:
Ovenschaal

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 20minuten

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de spinazie, snipper het sjalotje, verkruimel de Gorgonzola en hak de walnoten fijn. Verhit olijfolie in een pan en roerbak het sjalotje samen met de spinazie totdat de spinazie is geslonken. Verdeel het spinaziemengsel over de kalkoenfilets en bestrooi met Gorgonzola en walnoten. Rol de filets op en draai de Parmaham eromheen. Leg de gevulde filets in een ovenschaal en laat ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin worden.