Asperges met kaas, tomaat en beenham
IngrediŽnten voor 2 personen:
500 gram witte asperges
125 gram beenham
8 cherrytomaatjes
Geraspte kaas
Zout en peper
Materialen:
Aspergeschiller, aspergepan, vergiet, ovenschaal

Tijd:
Voorbereidingstijd: 25 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Griltijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was en snijd de tomaten in plakjes. Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinde. Kook de asperges 10-15 minuten in ruim water gaar. Giet de asperges af. Verdeel de asperges per portie van twee. Wikkel elk portie in een plakje ham en leg in een ovenschaal. Verdeel de plakjes tomaat erover en bestrooi met de kaas. Voeg naar smaak zout en peper toe. Zet de ovenschaal onder de gril totdat de kaas gesmolten en bruin is.