Kipkerrieschotel
Ingrediėnten voor 3 personen:
250 milliliter romige geconcentreerde kokosmelk
300 gram kipfilet
125 gram champignons
25 gram boter
½ kleine rode paprika
½ kleine gele paprika
½ kleine groene paprika
1 theelepel chilipoeder
1 eetlepel kerriepoeder
2 teentjes knoflook
1 ui
4 wortels
Zout en peper
Materialen:
Knoflookpers, champignonborstel, champignonsnijder

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze:
Pel de knoflookteentjes en pers deze uit. Maak de champignons en wortels schoon en snijd ze in plakjes. Maak de ui schoon en snipper deze. Snijd de kipfilet in stukjes. Bak de kipfilet in de boter gaar.Voeg de ui en de knoflook toe en bak het geheel. Daarna de champignons, de wortels en de paprika toevoegen. Voeg daarna de kokosmelk, de kerriepoeder en de chilipoeder erbij. Meng alles goed door elkaar. Naar eigen smaak zout en peper toevoegen. Laat alles ongeveer 10 minuten doorwarmen.

Tip:
Lekker met rijst.