Biefstuk met truffelroomsaus
IngrediŽnten voor 4 personen:
500 gram champignons
50 gram truffelroomboter
200 milliliter slagroom
200 milliliter water
2 eetlepels witte wijn
4 biefstukken
1 ui
Allesbinder
Boter
Zout en peper
Materialen:
Champignonborstel, champignonsnijder, keukenpapier, aluminiumfolie

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze:
Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon. Snijd de champignons in plakjes. Dep de biefstukken droog. Verhit de boter in de pan. Bak de biefstukken aan elke zijde 3-4 minuten. Haal de biefstukken uit de pan en leg ze in aluminiumfolie. Breng op smaak met zout en peper. Bak de champignons in het braadvet. Bak de ui kort mee. Blus af met de slagroom, het water en breng aan de kook. Roer de truffelboter er in stukjes doorheen en laat circa 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met de wijn, zout en peper. Bind de saus met allesbinder. Verdeel de truffelroom over de biefstukken.