Tortilla met kip en ma´s
IngrediŰnten voor 4 personen:
250 gram sperziebonen
250 gram kipfilet
1 rode paprika
1 ui
2 blikjes Ó 150 gram ma´skorrels crispy
1 pak wraptortilla's (8 stuks)
Ketjap marinade
Chilisaus
Geraspte kaas
Boter
Zout en peper
Materialen:
Ovenschaal, wokpan, vergiet

Tijd:
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Oventijd: 10-15 minuten

Bereidingswijze:
Kook de sperziebonen (in kleine stukjes) in ruim kokend water met zout in 5-10 minuten. Giet ze af. Snipper de ui, snijd de paprika en de kip in kleine blokjes. Marineer de kip in een scheutje ketjap marinade. Bak in de wokpan de kipstukjes gaar en bruin. Voeg de ui en de paprika toe. Roerbak alles een aantal minuten. Voeg de uitgelekte ma´s toe en warm het geheel even door. Voeg naar eigen smaak zout en peper toe. Schep de sperziebonen erbij. Verwarm de ovengril op 125 graden. Vet de ovenschaal in. Verdeel de kip met het groentemengsel over de tortilla's en rol ze op. Leg ze in de ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Schuif de schaal onder de gril en laat de kaas bruin kleuren en smelten in circa 10 minuten. Leg op elk bord twee tortilla's met een scheutje chilisaus.