Asperges met ham en ei
IngrediŽnten voor 2 personen:
500 gram witte asperges
4 eieren
125 gram schouderham
1 pak aspergesaus
1 pak krieltjes
Suiker
Zout
Materiaal:
Ovenschaal, aspergeschiller, aspergepan, eisnijder

Tijd:
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze:
Snijd een klein stukje van de onderkant van de asperges af. Schil de asperges vanaf 2 centimeter onder de kop. Kook de eieren en de krieltjes. Kook de asperges in een pan met water gaar met zout en een theelepel suiker. Snijd de ham in kleine reepjes. Pel de eieren af en snijd ze in plakjes en daarna in kleine stukjes. Maak de aspergesaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing van het pak. Leg de gekookte asperges in de ovenschaal. Doe de ham, de eieren en de saus op de asperges. Zet de schaal op tafel met de gekookte krieltjes.