Spaghetti of macaroni met ham
Ingrediënten voor 4 personen:
400 gram spaghetti of macaroni
400 gram Mexicaanse roerbakgroente
250 gram champignons
200 gram hamblokjes
1 pakje Honig Mix voor macaroni en spaghetti
1 eetlepel Italiaanse kruiden
4 eetlepels crème fraîche
1 zakje geraspte kaas
Olijfolie
Materialen:
Wokpan, schaal

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens de verpakking gaar. Verhit intussen de olie en wok de roerbakgroente en de champignons. Voeg de hamblokjes toe en bak ze kort mee. Strooi de mix erover, voeg 1 ½ deciliter water toe en schep alles goed om. Breng alles aan de kook en laat de saus 1 minuut zachtjes pruttelen. Roer de crème fraîche erdoor. Schep de pasta in een schaal en verdeel de saus erover. Strooi de Italiaanse kruiden en de geraspte kaas erover.

Tip:
Serveren met een frisse salade.