Opgerolde kipfilet gevuld met gedroogde tomaten en spinazie met pasta
IngrediŽnten voor 2 personen:
4 plakken kipfilet ŗ la minute (dun)
1 zak spinazie
1 blikje tomatenpuree
Ĺ zakje gedroogde tomaten
1 flesje kookroom
Basilicum naar eigen smaak
Tagliatelle
Boter
Olijfolie
Zout en peper
Materialen:
Cocktailprikkers of slagerstouw, keukenpapier

Tijd:
Weltijd: 15 minuten
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze:
De spinazie wassen en de gedroogde tomaten vijftien minuten in warm water wellen. De tomaten afdeppen met een stukje keukenpapier en in stukjes snijden. Eventueel kun je de tomaten besprenkelen met olijfolie en basilicum. De kipfilet neerleggen en deze opvullen met spinazie en gedroogde tomaten. Alles met een paar cocktailprikkertjes vast zetten. Boter in de pan doen en de kipfilet rondom bruin bakken. De inhoud van het blikje tomatenpuree toevoegen in de pan. Dit geldt ook voor de kookroom en het restant van de spinazie. Mocht je nog gedroogde tomaten over hebben dan kun je die in de pan bijvoegen. De spinazie laten slinken en in de tussentijd de tagliatelle klaarmaken.