Gegratineerde tortilla’s met Mexicaans gehakt
Ingrediënten voor 4 personen:
2 uien
300 gram rundergehakt
2 eetlepels cajunkruiden
1 scheutje Kikkoman woksaus Sukiyaki
1 zak Mexicaanse roerbakgroente
1 zakje geraspte kaas
4 eetlepels tomatenketchup
1 pak wraptortilla’s groot
Olijfolie
Materialen:
Ovenschaal, koekenpan

Tijd:
Bereidingstijd: 20 minuten
Griltijd: een paar minuten

Bereidingswijze:
Grill voorverwarmen. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en gehakt met kruiden rulbakken. Uien en roerbakgroente erdoor scheppen en meebakken. Groenten en gehaktmengsel met ketchup, een scheutje woksaus, zout en peper op smaak brengen. Tortilla’s een voor een voorzien van de vulling, oprollen en in de ovenschaal leggen. Alle tortilla’s bestrooien met kaas. Gerecht een paar minuten onder de gril leggen tot de kaas goudbruin en gesmolten is.

Tip:
Lekker met komkommersalade en knoflooksaus.