Visovenschotel met tomaten, roomkaas en kerrie
IngrediŽnten voor 4 personen:
600 gram roodbaarsfilet of tilapiafilet
450 gram aardappelschijfjes
1 pakje Boursin light roomkaas
4 bosuitjes
6 tomaten
2 theelepels kerriepoeder
Boter
Geraspte kaas
Zout en peper
Materialen:
Ovenschaal, theelepel

Tijd:
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Oventijd: 30 minuten

Bereidingswijze:
Was de bosuitjes en snijd ze in dunne ringen. Was de tomaten en snijd ze in dunne plakjes. Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 200 graden. Wrijf de vis in met zout, peper en kerriepoeder. Verdeel de aardappelschijfjes over de ovenschaal, verdeel de helft van de tomaten hierover en leg daarop de vis. Leg de rest van de tomaten erop en strooi de bosuitjes erover. De roomkaas met een theelepel in kleine bolletjes verspreiden over de schaal. Daarboven de geraspte kaas verdelen. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.