Zalm met geitenkaas
IngrediŽnten voor 2 personen:
250 gram zalm
6 rondjes geitenkaas
1 citroen
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 eetlepel olijfolie met knoflook
Zout en peper
Materialen:
Ovenschaal, rasp, kopje

Tijd:
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Oventijd: 15-20 minuten

Bereidingswijze:
De oven voorverwarmen op 225 graden. De citroen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. In kopje citroenrasp mengen met olie, Italiaanse kruiden en peper naar smaak. De zalm bestrooien met zout en peper. Stukken zalm in de ovenschaal leggen. De geitenkaas op de zalm leggen. Kruidenmengsel erover sprenkelen. De schaal in het midden van de oven schuiven tot de zalm na 15-20 minuten gaar is en de geitenkaas begint te kleuren.
Tip:
Lekker met broccoli en krieltjes.