Pittige tilapiafilet
IngrediŽnten voor 2 personen:
2 sjalotten
2 tomaten
Ĺ rood pepertje
1 eetlepel nasikruiden (uit een zakje)
2 eetlepels ketjap
1 deciliter groentebouillon
200-300 gram tilapiafilet
Boter
Zout en peper
Materialen:
Ovenschaal

Tijd:
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Oventijd: 20 minuten

Bereidingswijze:
Warm de oven voor op 200 graden. Maak de sjalotten schoon en snijd ze klein. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Snijd het stukje peper in kleine reepjes. Roer de nasikruiden door de bouillon en voeg de sjalot en de stukjes peper toe. Schep dit in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de vis met zout en peper en leg de vis in de ovenschaal. Snijd de gewassen citroen in plakjes en leg ze met de tomaten over de vis. Laat de vis in 20 minuten gaar worden in het midden van de oven.

Tip:
Lekker met aardappelpuree en worteltjes met doperwten.