Roodbaarspakketjes met rode pesto en tomaat
IngrediŽnten voor 4 personen:
750 gram aardappelschijfjes
1 courgette
4 trostomaten
1 theelepel gedroogde tijm
3 eetlepels olijfolie
4 stukken roodbaarsfilet
2 eetlepels rode pesto
Zout en peper
Materialen:
Aluminiumfolie, ovenschaal

Tijd:
Voorbereidingstijd:5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 25 minuten

Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 225 graden. Courgette en tomaten in dunne plakken snijden. Stukken aluminiumfolie op werkvlak leggen. Aardappel en courgette om en om over aluminiumfolie verdelen. Tijm, zout en peper erover strooien en bedruppelen met olie. Roodbaarsfilet aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Bovenkant dun bestrijken met pesto. Vis op aardappel-courgettestapeltjes leggen. Afdekken met tomaat. Pakketjes dichtvouwen, randen 2 keer omvouwen om lekken te voorkomen. Vispakketjes in een ovenschaal leggen en in 25 minuten in oven gaar laten worden.

Tip:
Serveren met een gemengde salade.