Gegratineerde kabeljauwfilet
IngrediŽnten voor 4 personen:
2 eetlepels olijfolie
1 ui gesnipperd
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
1 blik maÔs (300 gram)
1 courgette in plakjes
1 theelepel verse tijmblaadjes
400 gram kabeljauwfilet
75 gram geraspte kaas
Zout en peper
Materialen:
Ovenschaal

Tijd:
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Oventijd: 15 minuten

Bereidingswijze:
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend in 5 minuten goudgeel en glazig. Laat de maÔs en de tomatenblokjes uitlekken. Bewaar het tomatenvocht. Voeg de courgette en de tomatenblokjes toe en bak ze 3 minuten mee. Voeg het tomatenvocht, de tijm, de maÔs, zout en peper naar smaak toe en breng alles aan de kook. Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal en leg de vis erop. Bestrooi alles met kaas, zout en peper naar smaak en laat de vis in een voorverwarmde oven op 200 graden in 15 minuten gaar worden.

Tip:
Lekker met aardappelpuree.