Bouillon met tortellini
IngrediŽnten voor 4 personen:
1 pot vleesfond 380 milliliter
1 vleesbouillonblokje
125 gram tortellini met spinazie
1 takje verse oregano
2 verse takjes peterselie
50 gram Parmezaanse kaas of geraspte kaas
Klein scheutje truffelolie
Peper
Materialen:
Soeppan, schaar

Tijd:
Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze:
Vleesfond met ĺ liter water aan de kook brengen. Bouillonblokje in fond oplossen. Tortellini toevoegen en in maximaal 8 minuten net gaar koken. Wil je een minder gevulde soep dan de hoeveelheid tortellini verminderen. Oregano en peterselie boven de soep fijn knippen. Soep op smaak brengen met peper. De truffelolie op het eind toevoegen. Soep in vier kommen scheppen. Kaas over de soep strooien.

Tip:
Serveer met ciabatta brood en kruidenboter.