Spoom van witte wijn met frambozenijs
IngrediŽnten voor 8 personen:
8 bolletjes frambozen sorbetijs
1 fles mousserende witte wijn (sprankelend)
8 verse frambozen
8 rietjes
2 eetlepels kristalsuiker
Een beetje citroen of limoen
Materialen:
Champagneglazen, lange lepels, lange rietjes, schoteltje, ijsschep

Tijd:
Bereidingstijd: 5 minuten
Diepvriestijd: 60 minuten

Bereidingswijze:
Zet de glazen ruim van te voren in de diepvries. Alle glazen zijn hiervoor geschikt. Haal de glazen net voor gebruik uit de diepvries en wrijf de rand van het glas in met een beetje citroensap. Schep de kristalsuiker op een schoteltje en dep de rand van het glas in de suiker. Doe in elk champagneglas een framboos en een bolletje ijs. Vul de glazen verder met de witte wijn. Serveer de spoom met een lange lepel en een rietje.