Spoom van champagne en aardbeienijs
IngrediŽnten voor 4 personen:
1 fles champagne
4 bolletjes aardbeienijs
8 aardbeien
2 eetlepels kristalsuiker
Een beetje citroen, limoen of sinaasappelsap
Materiaal:
Champagneglazen, lange lepels, lange rietjes, schoteltje, ijsschep

Tijd:
Diepvriestijd: minimaal 60 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Zet de glazen ruim van te voren in de diepvries. Elk glas is daarvoor geschikt. Haal de glazen net voor gebruik uit de diepvries en wrijf de rand van het glas in met een beetje citroen, limoen of sinaasappelsap. Schep de kristalsuiker op een schoteltje en dep de rand van het glas in de suiker. Doe in elk champagneglas een aardbei en 1 bolletje ijs. Vul de glazen verder met champagne. Steek ter garnering een aardbei om de rand van het glas en serveer de spoom met een rietje en lange lepel.

Tip:
Je kunt ook ander ijs en fruit gebruiken.