Gevulde meloen met fruit en Bastogne-yoghurt
IngrediŽnten voor 2 personen:
Verschillende soorten fruit zoals bramen, aalbessen, druiven, aardbeien...
1 Galia meloen
2 Bastognekoeken
0,125 liter dikkere yoghurt
Materialen:
Meloenbolletjeslepel, schaal, lepel

Tijd:
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze:
Was alle vruchten en verwijder de kroontjes en steeltjes. Doe de vruchten in een schaal. Snijd grote vruchten eventueel klein. Bewaar een paar stukjes fruit voor versiering. Snijd de meloen horizontaal doormidden. Verwijder met een lepel de zaadjes en draden. Hol de meloen uit met een meloenbolletjeslepel en doe de bolletjes in de schaal met de andere vruchten. Verkruimel de Bastognekoeken. Leg de halve meloentjes op een groot bord. Schep de vruchten vanuit de kom in de holte van de halve meloentjes. Roer op het laatste moment de koekkruimels door de yoghurt. Schep de yoghurt op het fruit. Versier dit gerecht met bijvoorbeeld een trosje aalbessen.