Trifle met rood fruit
IngrediŽnten voor 6 personen:
125 gram bramen
125 gram blauwe bessen
150 gram rode bessen
200 milliliter vanillevla
125 milliliter slagroom
50 milliliter verse sinaasappelsap
3 plakjes roombotercake
Materialen:
Schaaltjes of ijscoupes, staafmixer, mengkom, vork, vergiet, spatel

Tijd:
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten

Bereidingswijze:
Was het fruit en laat het uitlekken in een vergiet. Ris de rode bessen met een vork voorzichtig van de takjes. Snijd de cake in kleine blokjes. Klop in een mengkom de slagroom bijna stijf. Schep de vanillevla met een spatel luchtig door de slagroom. Bedek de bodem van de schaaltjes met de cakeblokjes. Sprenkel de sinaasappelsap over de cakeblokjes en verdeel de helft van het fruit over de cakeblokjes. Schep de vanilleroom op het fruit. Verdeel de rest van het fruit over de vanilleroom.

Tip:
Lekker met een mandje van karameldraden.